АЛУМИЛ


Алуминиевите системи на тази световно известна компания се характеризират преди всичко със своята съвършена конструкция. Издържливостта, естетичността, функционалността и модерното планиране пък са сред останалите характеристики, които най-добре и пълно описват продуктите, произвеждани от фирмата. Поръчай онлайн сега!

Един от най-желаните партньори на фирмите, занимаващи се с производство и монтаж на парапети, е АЛУМИЛ. Сред отличаващите се групи продукти на тази компания са архитектурните системи за абсолютно всякакъв вид архитектурни приложения като врати, фасади и прозорци. Офисни преградни системи и покривни конструкции пък са сред другите приложения, за които продуктите на АЛУМИЛ са изключително подходящо и удачно решение. Всички те се проектират и покриват необходимите критерии и изисквания, така че многобройните клиенти, с които работи компанията от дълги години, да са винаги доволни. Алуминиевите системи на тази световно известна компания се характеризират преди всичко със своята съвършена конструкция. Издържливостта, естетичността, функционалността и модерното планиране пък са сред останалите характеристики, които най-добре и пълно описват продуктите, произвеждани от фирмата. Съвместимостта между различните системи пък позволява увеличаване на възможностите за комбиниране според избора на всеки един клиент. Голяма част от произвежданите у нас и по света парапети се правят от алуминий. Именно поради тази причина фирмите в този бранш са дългогодишни партньори на компанията, която отдавна има доказано име и авторитет.

Фирмата ALUMIL набляга предимно на гаранцията на качеството на всички продукти, които произвежда. Едновременно с продуктите тя сертифицира също и неговия производствен процес въз основа на такива сертификати, които са признати от международни организации. Компанията разполага с отдел изследване и развитие, но вероятно този отдел е по-добре познат на повечето хора със своето английско наименование Research and Development. Работата на отдела се състои в изследването и развиването на голям брой нови качествени продукти. Тези продукти след това се изпращат в оторизирани международни институти, които сертифицират и контролират. С пълно основание се смята, че алуминиевите системи на компанията са избор „до живот”. Те се характеризират с високо и отлично качество, поради което те намират широко приложение на много места, включително и в сферата на вътрешното и външно обзавеждане. Алуминиевите парапети са характерни за много стълбища. Фирмите за такива продукти, които са в партньорски отношения с АЛУМИЛ, без съмнение са избрали един от най-добрите партньори в световен мащаб. Днес, когато на високото качество се държи изключително много независимо от това какъв продукт се прави, партньорството с доказали се в бранша компании може само да бъде от полза и да спомага за популяризирането и известността.

Системите на AlUMIL изобщо не изискват големи разходи за поддръжка, което още по-категорично подчертава тяхното високо качество. В случай че се наложи подмяна пък, рамките могат напълно да бъдат рециклирани и по този начин да допринесат много за не замърсяването и опазването на околната среда. Впрочем този проблем отдавна е дискутиран и изпъква особено когато предстои изграждането на нова сграда, фасада или покривна конструкция. Освен изискванията тези конструкции да бъдат максимално здрави и издържливи, също така те не бива да замърсяват много природата. Рамките на АЛУМИЛ в най-пълна степен покриват всички изисквания, поради което масово се използват и за производството на парапети. Този продукт определено има главна роля за това стълбите да са винаги качествено обезопасени без риск от сериозни падания и наранявания, които могат да имат и по-сериозни последици.


Най-четено
  • Парапети за тераса

    Изработката на парапети за тераса е свързана в еднаква степен с осигуряването на безопасност и деко...

  • Стълбищни парапети

    Монтирането на стълбищни парапети се прави преди всичко с една основна цел – осигуряването на повеч...

  • Ковано желязо парапети

    Ковано желязо парапети са изключително подходящи за всеки дом. Те могат да бъдат монтирани на разли...

Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!