Алуминиеви парапети


Алуминиеви парапети със стъкло
парапети от алуминий всеки ден имат голям брой  поръчки за изпълнение, които могат да включват ...
Алуминиеви парапети с вертикален пълнеж
Каталог Съществуват различни по вид алуминиеви парапети с вертикален пълнеж. Популярно е изпълнени...
Алуминиеви парапети с хоризонтален пълнеж
Алуминиеви парапети с тръбен хоризонтален пълнеж се използват най-често за стълбищата. По принцип с...
Стенни парапети алуминиеви
парапет от алуминий винаги са по-сигурни и надеждни и могат да се използват без притеснения от евен...
Алуминиеви парапети за прозорци
Каталог Измежду различните видове парапети, които най-често се поставят на външните или вътрешни с...
Парапети от алуминий
Парапети от алуминий са несъмнено много качествени и надеждни. Това безспорно се дължи на отличните...
Алуминият е вторият най-използван в света и намира широко приложение в съвременното строителство. Подходящ е както за строежа на нови сгради, така също и за реставрацията на стари. Освен това е едновременно здрав и лек, което го прави още по-надежден и сигурен избор Поръчай онлайн сега!
Каталог

Монтирането на парапети е от изключителна важност за по-безопасно и надеждно ползване на стълбите. За щастие има много материали, от които те могат да бъдат качествено изработени. Много удачни са разнообразните метали най-вече с оглед на тяхната издържливост, здравина и якост. Алуминиеви парапети са определено добро решение, независимо дали парапетите са за външни или вътрешни стълби. Този материал е вторият най-използван в света и намира широко приложение в съвременното строителство. Подходящ е както за строежа на нови сгради, така също и за реставрацията на стари. Освен това е едновременно здрав и лек, което го прави още по-надежден и сигурен избор. Едно от най-ценните му качества е свързано с високия процент устойчивост срещу климатичните влияния – силен вятър, дъжд или слънчева светлина. Въпреки непрестанното излагане върху природните фактори, той запазва в отлично състояние своя външен вид и дълги години изпълнява перфектно своето предназначение. То се състои в осигуряване на безопасност и сигурност за всички, които използват стълбищните парапети.

Парапети от алуминий се монтират не само в жилищата. Те са предпочитани за стълбите на много административни и обществени сгради, където непрекъснато влизат и излизат големи потоци от хора по всяко време на деня. Поради тази причина за стълбищата са необходими парапети, които не само да бъдат достатъчно здрави и издържливи, но и да смогват на интензивните натоварвания. В това отношение алуминиевите притежават всички необходими качества. Освен това в такъв вид сгради алуминиеви парапети се боядисват в цветове, които да контрастират на околната обстановка. Този похват не показва не професионализъм и бедно въображение от страна на проектантите, а точно обратното. Различавайки се съществено от околната обстановка, функциите и предназначението на парапета изпъкват още по-ясно и се забелязват лесно от всички. Голяма част от хората, които ползват стълбите, са трудно подвижни или не могат да пазят достатъчно стабилно равновесие. Поради тази причина опората на парапета е единственият им начин на придвижване. От падания в най-голяма степен са застрашени и малките деца. Поради тази причина в много домове се монтират парапети от алуминий, които да служат на децата като сигурна и надеждна опора и да свеждат до минимум риска от наранявания.

В много къщи има алуминиеви парапети както и на външните, така също и на вътрешните стълби. Те са подходящи и за балкона, където поставянето на парапет често оказва положително влияние за освежаването на екстериора. Алуминият притежава свойството едновременно с осигуряването на повече надеждност и безопасност да изпълнява декоративни функции. За целта той се боядисва с подходящите цветове и също така се украсява с допълнителни декоративни елементи и инкрустации. При декорацията на парапетите проявеното въображение и креативност на дизайнерите е от решаващо значение. Те често се абстрахират от употребата на стандартни и еднотипни решения, които се срещат масово. Вместо това залагат на иновативен подход и експериментират с усъвършенствани технологии, което стои в основата на създаването на уникални по характер интериорни и екстериорни дизайни. На базата на избраните модели и цветове често се определя и стойността на цената. Понякога към монтажа на парапетите се предлагат и безплатни поддържащи бои и лакове.


Най-четено
  • Парапети за тераса

    Изработката на парапети за тераса е свързана в еднаква степен с осигуряването на безопасност и деко...

  • Стълбищни парапети

    Монтирането на стълбищни парапети се прави преди всичко с една основна цел – осигуряването на повеч...

  • Ковано желязо парапети

    Ковано желязо парапети са изключително подходящи за всеки дом. Те могат да бъдат монтирани на разли...

Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!