Алуминиеви парапети с вертикален пълнеж


Алуминият е материал, който винаги дава очакваните и положителни резултати не само по отношение на комфорта и уюта в дома. С негова помощ много сгради стават значително по-безопасни и добре осигурени от евентуални увреждания в резултат на природни бедствия. Поръчай онлайн сега!
Каталог Съществуват различни по вид алуминиеви парапети с вертикален пълнеж. Популярно е изпълнението с хоризонтални профили с диаметър 3 см, в който се пробиват отвори и след това се защракват тапи от ПВЦ. В тях се нанизват вертикалите, които имат диаметър 1.6 см. Това е освен всичко останало и един от моделите, които са особено подходящи за дома. При някои решетки вертикалният пълнеж може да се извършва по два начина – пред или между носещите колонки. Във втория случай се използват адапторни връзки. Това изпълнение става бавно, но за сметка на това е по-красивият и удачен избор.

Ал парапети

Ал парапети са отлично решение за външните или вътрешни стълби на дома. Положителните характеристики на алуминия отдавна са го превърнали в лидер в производството не само на парапети, но така също и на входни врати и дограма. Това е вторият най-често използван материал в света, който намира еднакво широко приложение както при строителството на нови сгради, така също и на стари. Този метал е едновременно лек и изключително здрав и надежден. И той като голяма част от другите метали запазва отлично първоначалния си вид дори и след постоянното излагане на лоши климатични условия като силен вятър или дъжд. Много е важно парапетите да са здрави и надеждни, защото те служат като опора за придвижване на голям брой хора, които не могат да пазят достатъчно стабилно равновесие. В това число влизат най-вече възрастните и децата и именно те най-често претърпяват инциденти по стълбите, в резултат на които получават наранявания и контузии, а понякога дори се стига до счупване на крак или ръка.
Монтираните ал парапети винаги се вписват добре с останалата част от обстановката. Възможно е алуминият да се избере и за онези парапети, които се предвижда да се поставят на балкона или на верандата. Преди всичко обаче той изпълнява не толкова декоративни функции, което се отнася за стъклото и дървото, а обезопасява стълбите и ги прави по-безопасни за ползване. По отношение на цветовете, в които може да се боядиса този материал, изборът е богат и разнообразен. Възможно е да се изберат както по-традиционни и навлезли в употреба с времето цветове като сивия, така също и напълно различни според индивидуалните вкусове и предпочитания. По този начин често се създават уникални интериорни и екстериорни решения, които превръщат дома в приятно и уютно място за живеене. В него обаче трябва да има в наличност редица продукти, които имат ключова роля за създаването на пълноценен комфорт и хармонична обстановка. В това число влизат дограма, щори и комарници и не на последно по важност място – парапети. С тях стълбищата коренно променят своя вид и до голяма степен говорят по отношение на цялостното състояние не само на отделно жилище, но така също и на големи по размер сгради.
Алуминият е материал, който винаги дава очакваните и положителни резултати не само по отношение на комфорта и уюта в дома. С негова помощ много сгради стават значително по-безопасни и добре осигурени от евентуални увреждания в резултат на природни бедствия. Освен ал парапети, е възможно да се направят и алуминиеви покриви, които да предпазват сградите и едновременно с това да им придават красив, стилен и естетичен завършен вид. Цените на алуминиевите парапети винаги са различни, защото производителите ги определят на базата на много фактори. Не е за пренебрегване обстоятелството, че понякога фирмата, поела ангажимент да монтира парапета, се намира в различно населено място от това, в което живеят поръчителите на продукта. Ето защо в цената на поставянето непременно се включва и изразходваното в двете посоки гориво, необходимо за придвижването на специалистите. То обикновено става с бусове или автомобили, които са притежание на фирмата.

Най-четено
  • Парапети за тераса

    Изработката на парапети за тераса е свързана в еднаква степен с осигуряването на безопасност и деко...

  • Стълбищни парапети

    Монтирането на стълбищни парапети се прави преди всичко с една основна цел – осигуряването на повеч...

  • Ковано желязо парапети

    Ковано желязо парапети са изключително подходящи за всеки дом. Те могат да бъдат монтирани на разли...

Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!