Нашата мисия

Нашата мисия е да предложим възможно най-голямо разнообразие от парапети за клиентите. За целта предлагаме монтирането на различни модели и висококачествени материали, от които са изработени. Тъй като основното предназначение на всички видове парапети е да осигурят максимално безопасно ползване на стълбите, ние държим на високото качество и гарантираме надеждни и трайни продукти. На пазара непрекъснато се пускат нови модели парапети, в изработването на които се влагат голям брой иновативни похвати и усъвършенствани технологии. Това има за цел единствено да увеличи качеството на стоките и да направи домовете и другите сгради комфортни и безопасни. Като всяка друга фирма от този бранш ние също държим на добрите и коректни отношения с клиентите и се стремим да им предложим много опции, от които да бъдат максимално доволни. Смятаме, че това е един от най-правилните начини за успешно и професионално развитие в дългосрочен план. Поради това предлагаме само продукти, които да са подходящи за всеки дом и да пасват идеално на интериора или екстериора.

Макар че днес е много трудно да се пробие на пазара поради наличието на огромна конкуренция, ние смятаме, че вече сме успели в това начинание. Продуктите, които предлагаме на всички клиенти, са изработени от истински професионалисти с необходимите висококачествени материали. Ето защо без колебание считаме, че всяко стълбище, на което се монтират наши парапети, е надеждно и трайно защитено, като се намаляват до минимум рисковете от сериозни падания и наранявания. Без наличието на качествени парапети стълбите практически са опасни и крият рискове, свързани с увреждане на здравето. Ненавременното взимане на превантивни мерки създава единствено трудности и проблеми. Фирмата ни разполага с всичко необходимо, от което се нуждаят външните и вътрешни стълби, балконът, верандата и въобще всички места, където поставянето на парапети е удачно. Независимо дали изборът е дървени, метални или стъклени парапети, ние предлагаме от всички модели в достатъчни по обем количества. Затова единственото, което е необходимо, е да се установи връзка с нашите специалисти и след това те се заемат с изпълнението на поръчката. Предлагайки едновременно разнообразни и висококачествени продукти, ние считаме, че изпълняваме успешно основната си мисия – да не разочароваме клиентите и да им доставяме само най-доброто.

Всички фирми от този бранш са конкуренти и се борят за привличането на възможно повече клиенти. Често обаче те съвсем не осигуряват такова качество, каквото претендират. За разлика от тях ние държим на думата си и е достатъчно просто да се поръча от нас, за се убеди всеки в истинността на това твърдение. Нашите парапети, независимо дали са иноксови, от неръждаема стомана или пък ковано желязо, не само пасват добре на вътрешното или външно обзавеждане, но могат да съчетават в себе си и декоративни функции. Ние предлагаме и различни варианти по отношение на цвета, както и подходящи поддържащи средства и препарати. Те са жизнено необходими за конструкциите, защото благодарение на периодичното освежаване последните функционират гладко и безпроблемно в продължение на дълги години – поне няколко десетилетия. Всичко това прави парапетите несъмнено успешна инвестиция, която едновременно създава комфорт и уют и обезопасява ефикасно различните стълбища.


Най-четено
  • Парапети за тераса

    Изработката на парапети за тераса е свързана в еднаква степен с осигуряването на безопасност и деко...

  • Стълбищни парапети

    Монтирането на стълбищни парапети се прави преди всичко с една основна цел – осигуряването на повеч...

  • Ковано желязо парапети

    Ковано желязо парапети са изключително подходящи за всеки дом. Те могат да бъдат монтирани на разли...

Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!