Сезонно намаление на алуминиеви парапети Виж още >> Поръчай парапет с 2бр. хоризонтален пълнеж и получаваш 3-ти брой подарък Виж още >> Усилена колонка на цената на обикновена Виж още >>

Промоции

Много често се предлагат промоции парапети, от които да се възползват всички клиенти. Като доказана фирма в сферата на производство и монтаж на парапети ние от Парапети София също предлагаме продукти на промоционални цени. В наши дни, когато съвременното строителство се развива постоянно с бързи и ускорени темпове, в производството на парапети се влагат много иновативни технологии и похвати. Чрез това се търси начин за създаване на наистина качествени продукти, които да изпълняват добре своето предназначение. Промоциите и отстъпките са характерни за много фирми, които целят да привлекат повече клиенти. По-ниската цена обаче в никакъв случай не означава, че стоката губи от своето качество. По този начин направената инвестиция се оказва още по-успешна, защото освен надежден продукт той се купува на сравнително ниски и достъпни цени. Парапетите са с основно значение за това различните видове стълбища да бъдат качествено и надеждно обезопасени. Поради тази причина е много важно да се избере подходящият материал, както и тонове, които да пасват с останалата част на обзавеждането.

При промоции парапети винаги има голямо разнообразие. Понякога заедно с монтажа на тези приспособления се предлагат и лакове и бои, които са необходими за тяхната навременна и качествена поддръжка през определен период от време. Освен това в промоцията може да се включи и декорирането на парапета с различни по характер орнаменти като инкрустации, геометрични мотиви и пр. Последните са често срещани и присъстват на голям брой балконски и стълбищни парапети. До обогатяването на продукта с допълнителна украса помага едновременно с осигуряването на безопасност, той да допринася и за положителното освежаване на дома. Поддръжката на парапета пък е от съществено значение за това той да функционира гладко и безпроблемно дълго време. Промоционалните пакети могат да включват монтаж на парапет и боядисване на стълбите или пък например поставянето на друг продукт – например щори или комарници. В зависимост от изповядваната от многобройните фирми политика се определят и промоциите. Ние от Парапети София сме наясно с новите тенденции при изработването на парапети и можем да предложим на пазара достатъчно качествени и надеждни продукти, които да удовлетворят дори и по-взискателните и претенциозни желания.

Всеки дом има нужда от някои продукти, без които осигуряването на дълготраен комфорт и уют става невъзможно. Сред тях на ключово място са безспорно стълбищните и балконски парапети, които поради своята практичност и многофункционалност се вписват еднакво добре независимо от различията в отделните вътрешни и външни обзавеждания. Предлаганите промоции парапети са на разположение за всички, които имат нужда от качествени и по-евтини обезопасителни средства за стълбите и терасата. Ние сме фирма, която отдавна е в този бранш, ето защо отлично знаем кое е най-доброто за дома, офиса и всички останали сгради. Предлагаме качествени продукти, някои от които на промоция. Ето защо без съмнение можем да осигурим постоянен комфорт и уют за дома, при това за дълъг период от време. Гарантираме, че произвеждаме само сигурни и надеждни стоки, които имат дълъг живот на експлоатация и при правилна поддръжка няма да се увредят трайно.