АЛТЕСТ


С продуктите на АЛТЕСТ са запознати много производители на парапети не само в страната, но така също и в много държави в Европа и по света. Фирмата неслучайно има партньорски отношения с голям брой компании, с които е възможно да изработват съвместни проекти. Поръчай онлайн сега!

Една от най-добрите фирми в сферата на производство на дограма, парапети и пр. е ALTEST. Първоначално фирмата започва да се занимава с търговия на профили от алуминий и пвц. По това време тя е вече представител на доста известни компании. След като с течение на времето придобива по-голям опит в сферата на алуминиевата екструзия, а едновременно с това водена от желанието за по-бързо и широко развитие и усъвършенстване, фирмата стартира проекти, свързани с разработването на свои собствени системи от алуминий. Тези продукти вече са известни под името АЛТЕСТ. На първо време фирмата разработва само две системи – Пони и Ескимос. Съответно това са серия с непрекъснат термо мост, известна още като студена серия и серия с прекъснат термо мост. Качеството на техните продукти е доказано не само в страната, но и в световен мащаб. Фирмата участва активно и в производството на парапети, в сферата на които е в партньорски отношения и с голям брой български фирми. Парапетът е продукт, който има за цел да обезопаси стълбите максимално добре и поради това трябва да е качествен и надежден.

Фирма ALTEST с течение на времето предлага и системи от типа плъзгащи се. Също така тя предлага парапети, офис обзавеждане, фасадни решения, както и много други. Всички предлагани системи освен с високото си качество се предлагат и боядисани в разнообразни цветове, съобразени в най-пълна степен с нуждите на клиентите. Двете първи системи, предложени от фирмата, се приемат повече от добре на пазара. Тяхното развитие и обогатяване никога не е спирало от този момент и продължава с усилени темпове и до днес. Частни изменения, които имат за цел да подобрят качеството на предлаганите от тези системи профили и които да отговарят напълно на нуждите на клиентите, се правят при необходимост. Сред изброените системи парапети са безспорно едни от най-важните. Този продукт се монтира на външни или вътрешни стълби, като по този начин се цели тяхното възможно най-пълно и качествено обезопасяване. От съществено важно значение са материалите, използвани при изработката. Това могат да бъдат различни метали, сред които и алуминият. Алуминиевите системи на АЛТЕСТ са идеално решение, което гарантира високо качество и дълъг експлоатационен живот. Това е много важно за всички парапети, независимо на кои стълби са поставени.

С продуктите на АЛТЕСТ са запознати много производители на парапети не само в страната, но така също и в много държави в Европа и по света. Фирмата неслучайно има партньорски отношения с голям брой компании, с които е възможно да изработват съвместни проекти. Именно партньорството с чуждестранни и български фирми оказва положително влияние върху популяризирането на продуктите, като това важи в пълна степен за абсолютно всички фирми – без значение дали те са малки или големи. ALTEST е компания, която от дълго време е доказала своите качества и способности. Офисното обзавеждане и фасадните решения са само малка част от сферите, където продуктите намират широко и масово приложение. Парапетите също не правят изключение – алуминиевите такива са едни от най-предпочитаните поради своята изключителна здравина и издържливост въпреки лошите атмосферни условия.


Най-четено
  • Парапети за тераса

    Изработката на парапети за тераса е свързана в еднаква степен с осигуряването на безопасност и деко...

  • Стълбищни парапети

    Монтирането на стълбищни парапети се прави преди всичко с една основна цел – осигуряването на повеч...

  • Ковано желязо парапети

    Ковано желязо парапети са изключително подходящи за всеки дом. Те могат да бъдат монтирани на разли...

Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!