TBI кредит

Много хора предпочитат да купят парапети на изплащане, защото по този начин не се отежнява бюджета отколкото ако се платят в брой.С TBI кредит може да се осигурят неща от първа необходимост за всеки дом. Фирма Пи Ен Системс предлага своите продукти и на изплащане, при това при изключително изгодни условия. Дограмата, щорите и парапетите са все неща, които са жизнено необходими във всеки дом.

Условия на промоцията:
•    6 или 9 месечен срок на изплащане
•    Първа вноска на касата в магазина
•    0% лихва, 0 лв. такси, 0% ГПР
•    Период на промоцията 01.03.2016 – 30.05.2016 г.
Предложението е валидно за избрани стоки в магазините на PN SYSTEMS.
Пример:
При цена на стоката 1000 лв. и шест месечен срок на изплащане, клиента заплаща първа вноска в размер на 166.66 лв. на касата в магазина и пет равни месечни вноски по 166.66 лв. към TBI Bank. Обща дължима сума 1000 лв., ГПР към 01.06.2016г. - 0%

      Тегленето на TBI кредит е нещо напълно обичайно в наши дни. Много хора имат нужда от потребителски кредит, за да покрият с него належащите си нужди. В това число могат да влизат плащане на сметки или пък купуването на уред за дома. С такъв кредит също така може да се осигури поставянето на щори, дограма или парапети. В наши дни финансовата криза рязко свива бюджетите на много хора, поради което те са принудени да ограничат до минимум своите харчения. Ето защо често те прибягват до теглене на потребителски кредит. Банките предлагат изгодни условия за неговото изплащане на вноски. По този начин покупката на даден продукт или пък поставянето на дограма излиза много по-евтино в сравнение с директното плащане в брой. Често потребителският кредит е единственият възможен начин за много хора да покрият навреме месечните си разходи. Те са неизбежни и тогава, когато трябва да се осигури комфорта в дома.

      Много потребители по всяка вероятност познават добре процедурата по тегленето на TBI кредит. Той е един от най-често използваните и популярни кредити в наши дни. С него може да се осигури качествена дограма на изплащане или пък поставянето на най-подходящите щори в посещенията. Такъв кредит е свързан предимно с покриването на текущи разходи. В резултат на ниските заплати на много хора потребителският кредит е единственото възможно решение. Що се отнася до продължителността на неговото изплащане, то винаги трае различно. От съществено значение в случая е размерът на изтеглената сума. Често банките предлагат още по-изгодни условия за изплащане на кредита в течение на неговото изплащане. По този начин потребителите имат доста опции  пред себе си. Възползването от тези изгодни условия носи единствено ползи. Поставянето на дограма, парапети или щори е свързано с отделянето на немалки по размер парични суми. Едновременно с това продуктите имат ключово значение не само за комфорта в дома, но така също и за сигурността. Поради тази причина е необходимо да се вземе правилното решение. Без съмнение това е потребителски кредит, който на ниски цени може да осигури най-важните продукти за всеки дом по всяко време на годината.

      С TBI кредит може да се осигурят неща от първа необходимост за всеки дом. Фирма Пи Ен Системс предлага своите продукти и на изплащане, при това при изключително изгодни условия. Дограмата, щорите и парапетите са все неща, които са жизнено необходими във всеки дом. С тегленето на потребителски кредит те могат да бъдат осигурени наведнъж, а впоследствие вноските по кредита да се изплащат на равни части в зависимост от предварително договорените условия. Този кредит е без съмнение популярен не само в страната, но така също и по целия свят. Благодарение на него могат навреме да се покрият най-важните текущи разходи и едновременно с това да се купят продукти за дома. Дограмата е само един от тях, но за сметка на това е много ползотворен. В допълнение към нея щорите осигуряват още уют и хармония в помещенията. Тегленето на кредит често изглежда рисковано начинание, но благодарение на изгодните условия за изплащане той се погасява лесно.


Най-четено
  • Парапети за тераса

    Изработката на парапети за тераса е свързана в еднаква степен с осигуряването на безопасност и деко...

  • Стълбищни парапети

    Монтирането на стълбищни парапети се прави преди всичко с една основна цел – осигуряването на повеч...

  • Ковано желязо парапети

    Ковано желязо парапети са изключително подходящи за всеки дом. Те могат да бъдат монтирани на разли...

Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!