Декоративни парапети


Не всички материали са подходящи за изработването на декоративни парапети. Един от най-добрите варианти е е изборът на стъкло или дърво поради факта, че и двата материала разполагат с подходящите за целта характеристики. Дървото е екологично чисто, в резултат на което не отделя вредни за здравето частици и не застрашава по никакъв начин околната среда и човешкото здраве. Поръчай онлайн сега!

Парапетите освен да служат за максимално качественото обезопасяване на стълбите, също така могат да изпълняват и декоративни функции. Това се отнася за всички парапети, монтирани на места като тераса, веранда и пр. Декоративните елементи могат да бъдат под формата на разнообразни стилистични и геометрични мотиви – триъгълници, правоъгълници или квадрати. Също така Иноксовите парапети, които поради своята неръждаемост са практически вечни, също могат да са чудесен декоративен елемент към домашното обзавеждане. Много често парапетите на терасата се монтират именно с такава цел, като същевременно те служат и за прикритие от любопитни хорски погледи. Декоративните функции, които изпълняват парапетите, оказват решаващо влияние за това домът да изглежда освежен пълноценно в положителна насока.


Най-четено
  • Парапети за тераса

    Изработката на парапети за тераса е свързана в еднаква степен с осигуряването на безопасност и деко...

  • Стълбищни парапети

    Монтирането на стълбищни парапети се прави преди всичко с една основна цел – осигуряването на повеч...

  • Ковано желязо парапети

    Ковано желязо парапети са изключително подходящи за всеки дом. Те могат да бъдат монтирани на разли...

Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!