Иноксови парапети


Иноксови парапети за тераси
Иноксови парапети за тераси са изключително практични и удобни. Те изпълняват едновременно декорати...
Иноксови парапети за стълбища
При монтирането на парапети за стълбище е нужно да се избере възможно най-подходящият материал. В т...
Иноксови парапети за площадки
Поставянето на иноксови парапети за площадки е често срещано явление в наши дни. Иноксът е материал...
Стенни иноксови парапети
Търсенията на стенни иноксови парапети цена се основават преди всичко на качеството и сигурността, ...
Парапети инокс
За разлика от останалите модели, парапети инокс се отличават със своите безспорни и ненадминати мно...
 Много често използван материал, от който се правят парапетите, е елуксиран алуминий със защитно покритие. Той е устойчив на резки промени в атмосферните условия, както и срещу следи от одраскване. Поръчай онлайн сега!

Всички парапети са различни по отношение на характеристики и качества, но те имат една основна функция – осигуряването на максимална безопасност при използване на стълбищата. Също така те често се използват и с чисто декоративна цел – за допълнителна украса към интериора или екстериора на къщи и административни сгради. Много популярни са и иноксови парапети, които се монтират често в офисни и други помещения. Те се славят със своята изключителна практичност и многофункционалност, поради което се вписват толкова добре в различни сгради. Освен това те разполагат и с предимството да не изискват някакви по-особени и специфични грижи. Изработени са от здрави и трайни материали и са връх при строителството на тези приспособления. Това е от особено значение, защото по категоричен начин показва нивото на предлаганата от тях безопасност. В сравнение с алуминиевите обаче те са доста по-скъпи, което често се посочва като техен сериозен недостатък. На фона на здравината и надежднoстта обаче това едва ли може да наклони везните в тяхна вреда.

Те са неръждаеми и ако се изработят в комбинация от стъкло и дърво, бързо се превръщат в идеалното решение за всеки офис. Що се отнася до административните сгради, парапетите в тях имат огромно и жизнено важно значение в много отношения. Освен че в този вид сгради непрекъснато влизат и излизат много хора, те трябва да правят добро впечатление и да създават чувство на стилност, елегантност и естетика. Ето защо те могат да изпълняват едновременно две функции – да осигуряват безопасността на хората и да служат като атрактивно украшение на цялостния вид на стълбищата, където са монтирани. Често срещана практика е проектантите на иноксови парапети, както и на останалите видове, да дават воля на своето въображение и творческо мислене. В резултат на това се получават истински по своя характер шедьоври, които са достойни да бъдат произведения на изкуството. Изборът на точно този вид за стълбите или балкона е напълно оправдан и показва чувство на изисканост и добър вкус.

Много често използван материал, от който се правят парапетите, е елуксиран алуминий със защитно покритие. Той е устойчив на резки промени в атмосферните условия, както и срещу следи от одраскване. Иноксовите такива са поредната стъпка напред в строителството на тези безспорно много ценни и полезни приспособления. Те са необходими там, където живеят семейства с малки деца или възрастни и трудно подвижни хора. Всички те са застрашени от нараняване в резултат на падания по стълбите, които често завършват с навехнати крайници или дори счупени крака и ръце. Изборът на модел е много важен, защото всеки един има своите силни и слаби страни. Периодичното поддържане на парапетите от инокс, дърво или метал е нещо, което не трябва да се пренебрегва с лека ръка. Неслучайно при монтажа специалистите дават списък с подходящите поддържащи лакове и бои, а често и самите те го дават като допълнителен бонус към закупения продукт. С полагането на необходимите грижи приспособленията не само ще изглеждат добре за един внушителен период от време, но също така ще бъдат в състояние да изпълняват максимално добре своето предназначение.


Най-четено
  • Парапети за тераса

    Изработката на парапети за тераса е свързана в еднаква степен с осигуряването на безопасност и деко...

  • Стълбищни парапети

    Монтирането на стълбищни парапети се прави преди всичко с една основна цел – осигуряването на повеч...

  • Ковано желязо парапети

    Ковано желязо парапети са изключително подходящи за всеки дом. Те могат да бъдат монтирани на разли...

Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!