Месингови парапети


Масивността и изключително високото качество при обработката на изграждащите материали отличават месингови параети като едно от най-добрите възможни решения за стълбището на дома, офиса или магазина. Този продукт отдавна е навлязъл в редиците на българския и световни пазари и при това жъне завидни успехи, които са категорично доказани. Поръчай онлайн сега!

Днес на много места могат да се видят именно такива парапети, монтирани на тераси, външни и вътрешни стълби или на веранди. При всеки един от тези случаи наличието на парапет е ключово, защото той осигурява защита на ползващите стълбите хора и в двете посоки. Месингът е почти толкова популярен и устойчив, колкото алуминия. Ето защо този метал не само се използва масово за производството на парапети, но и на други важни съоражения. Цветовете при този модел са богати и разнообразни, което позволява на потребителите да потърсят интересни и оригинални в същото време решения при обзавеждането на дома и офиса.

Полировата и праховото лакиране са само два от възможните варианти, служещи за изработката на месингови парапети. Наред с това трябва да се отбележи и употребата на полиестер, който се представя много успешно на българския пазар. Парапетите от месинг, също както и тези от останалите видове метали, често пъти принадлежат към различни категории. Така например са известни класовете А и Б, всеки един от които се характеризира със специфични особености. В първия случай съчетаването на повече от един метал и красотата и естетиката от гледна точка на дизайна заемат водещо място при изработката на продукти. Що се отнася до втория случай, преобладават високата функционалност и класическият дизайн. Клиентите сами избират от коя категория да закупят продукт, като могат да прибегнат и до услугите на специалисти. Благодарение на техните опит и познания става възможен изборът на най-добрият парапет за стълбите или балкона, който да допринесе в значителна степен за създаването на комфорт и уют.


Най-четено
  • Парапети за тераса

    Изработката на парапети за тераса е свързана в еднаква степен с осигуряването на безопасност и деко...

  • Стълбищни парапети

    Монтирането на стълбищни парапети се прави преди всичко с една основна цел – осигуряването на повеч...

  • Ковано желязо парапети

    Ковано желязо парапети са изключително подходящи за всеки дом. Те могат да бъдат монтирани на разли...

Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!