Парапети инокс


Иноксът е уникален материал, който се използва масово при изработката на парапети. Материалът инокс поради своята неръждаемост е вечен. Поръчай онлайн сега!

За разлика от останалите модели, парапети инокс се отличават със своите безспорни и ненадминати многобройни предимства. Най-съществената им положителна черта е липсата на корозия – те никога не ръждясват. Именно поради тази причина те не се нуждаят от никаква специална поддръжка или грижи като боядисване през определен период от време. Когато все пак се износят, което неизбежно става с всички продукти независимо от високото им качество, просто се заменят с нови. Като всички метални парапети и тези са изключително здрави и стабилни. Подходящи са за домове и помещения, които се намират в зони със сурови климатични условия. Този модел не се влияе от силното слънце, вятър или проливен дъжд, които са характерни през по-голямата част от годината. Високият процент на устойчивост ги прави незаменими за създаването на комфорт и уют и едновременно с това те осигуряват максимално безопасно слизане и качване по стълбите. Поради неръждаемостта и здравината те не се разклащат с времето при по-силен натиск и остават надеждно стабилни.

Парапети инокс се характеризират с перфектна повърхностна обработка и прецизни заварки, направени със съвременна и модерна апаратура. Повърхностната обработка може да бъде от сатен или огледало в зависимост от индивидуалните вкусове и предпочитания. При изпълнението на всеки един проект се съобразяват и условията на мястото. По отношение на дизайна, може да се избира между класически модели или по-нестандартни и необичайни решения. Вторите са в основата на създаването на уникални интериори и екстериори, които имат ключово значение за освежаването на обстановката и създаването на дълготраен комфорт и уют. Цените на тези парапети са почти сходни с тези от желязо и алуминий. Поради своята вечност, инвестицията в действителност си заслужава. Веднъж монтиран, този парапет изпълнява своите функции безпроблемно и сигурно за дълъг период от време, който е възможно да надхвърли човешки живот. Освен всички свои предимства не на последно място той придава стилност и елегантност на дома, подчертавайки висок вкус за естетика и изисканост. Тези парапети могат да се монтират във всяка една сграда и да направят стълбищата максимално безопасни за употреба. Много хора имат нужда от надеждни и здрави парапети, особено възрастните и трудно подвижни мъже и жени, които не могат да пазят стабилно равновесие.

Иноксът е уникален материал, който се използва масово при изработката на парапети. Днес трябва да се покриват редица изисквания за безопасност и сигурност, което важи особено за административните, обществени и бизнес сгради. Поради тази причина техните собственици и архитекти влагат най-доброто от себе си, за да сведат до минимум нараняванията, предизвикани от падания по стълбите. Качеството и издържливостта на материалите са от съществено значение, поради което се налага техните характеристики да се вземат под внимание. Издържливостта срещу атмосферните условия е едно от нещата, които най-добре говорят за надеждността на продуктите. Всяко стълбище, снабдено с устойчив парапет, е максимално безопасно за ползване както от по-възрастни, така също и от млади хора. Материалът инокс пък поради своята неръждаемост е вечен, което прави инвестицията напълно оправдана, защото с нея се спестяват всякакви евентуални проблеми в бъдеще.


Най-четено
  • Парапети за тераса

    Изработката на парапети за тераса е свързана в еднаква степен с осигуряването на безопасност и деко...

  • Стълбищни парапети

    Монтирането на стълбищни парапети се прави преди всичко с една основна цел – осигуряването на повеч...

  • Ковано желязо парапети

    Ковано желязо парапети са изключително подходящи за всеки дом. Те могат да бъдат монтирани на разли...

Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!