Услуги от PN Systems парапети

Демонтаж на стар метален или дървен парапет

Демонтаж на стар метален или дървен парапет се налага тогава, когато той вече не е достатъчно стабилен. Това е сигурен признак за увреждане и трябва незабавно да се отстрани, защото по този начин стълбите не са качествено обезопасени, което може да доведе до сериозни инциденти.

Прецизен монтаж на алуминиев, иноксов, стъклен, метален или дървен парапет

За да бъдат стълбите винаги добре обезопасени, е необходим прецизен монтаж на алуминиев, иноксов, стъклен, метален или дървен парапет. Впрочем материалът за изработка има съществено значение. Той непременно трябва да е здрав, устойчив и издържлив. Прецизният монтаж пък допълнително гарантира надеждността и качеството на продукта.

Укрепване на парапет

Укрепване на парапет е ценна услуга, която се налага винаги, когато монтираният парапет започне да дава признаци на увреждания. С времето продуктите се похабяват и износват в резултат на вредното влияние на климатичните условия или на неправилна поддръжка. И в двата случая се налага парапетът да бъде укрепен надеждно.

Смяна на счупени стъкла

Парапетите се изработват от различни материали, включително и стъкло. Този материал обаче, макар и атрактивен и подходящ, се чупи лесно. Също така се напуква от силен студ или горещина. Ето защо се налага до прибягване на услугата смяна на счупени стъкла, с която парапетът на стълбите или балконът отново функционира нормално.

Допълнителен монтаж на хоризонтални и вертикални струни

Допълнителен монтаж на хоризонтални и вертикални струни е услуга, към която се прибягва често. Парапетите могат да бъдат украсени с разнообразни орнаменти, които да подчертават още по-добре интериора или екстериора. Правилната украса на парапета го превръща в един от най-ценните и важни продукти за дома, които осигуряват комфорт и уют.

Продължение на съществуващ парапет

Всеки един парапет може да бъде удължен в зависимост от личните предпочитания и изисквания. Фирмите предлагат услугата продължение на съществуващ парапет. С нея балконският или стълбищният парапет могат да се увеличат и така да направят помещението още по-комфортно и уютно.


Най-четено
  • Парапети за тераса

    Изработката на парапети за тераса е свързана в еднаква степен с осигуряването на безопасност и деко...

  • Стълбищни парапети

    Монтирането на стълбищни парапети се прави преди всичко с една основна цел – осигуряването на повеч...

  • Ковано желязо парапети

    Ковано желязо парапети са изключително подходящи за всеки дом. Те могат да бъдат монтирани на разли...

Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!