ETEM


Фирмите за парапети, които са партньори на ЕТЕМ, произвеждат по-качествени и надеждни продукти. Алуминиевите профили, с които е прочута компанията, вече отдавна се предлагат и на българския пазар. Поръчай онлайн сега!

ETEM е една от водещите в световен мащаб компании за екструдиране на алуминий. Това е първата компания, която напълно интегрира процеса на проектиране и производство на архитектурни системи и алуминиеви профили за промишлени приложения в Гърция. Основана е през 1971 г. Компанията освен всичко друго е в партньорски отношения и с много фирми, занимаващи се с производство и монтаж на парапети. Тя гарантира непрекъсната и постоянна доставка на произвежданата от нея продукция независимо в кой край на света трябва да се извърши това. Фирмата е достатъчно голяма и добре развита, че непрекъснато да влага инвестиции в иновации, персонал и оборудване. Благодарение на близо 40-годишния си опит в областта на производството и проектиране на архитектурни системи и индустриални профили от алуминий, тази компания предлага продукти с добавена стойност на своите клиенти. Силните позиции на фирмата в Югоизточна Европа съвсем естествено я тласкат към постоянно развитие – тя се стреми да разшири своите контакти и в други страни по света.

Добре обученият персонал на ЕТЕМ гарантира пълен набор услуги на всички клиенти. Поради тази причина фирмите, които монтират и произвеждат партньори, са партньори с нея. Компанията е в състояние да изпълнява всичките си стратегически цели и да задоволи нуждите на всеки един от чуждестранните пазари, помагайки по този начин и на клиентите да постигат своите цели. Персоналът предлага пълен набор от продукти, който обхваща целия цикъл на проекта. Още преди определен проект да стартира, провежданата политика на фирмата е такава, че тя помага на интересуващите се да изберат най-добрите продукти и решения съобразно индивидуалните изисквания и предпочитания. Тъй като парапетите са също един от важните продукти за дълготраен комфорт и уют в дома и освен това някои модели са алуминиеви, фирмите, занимаващи се с тяхното поставяне, си партнират с нея. По този начин те предлагат още по-качествени услуги и стоки, които в най-пълна степен да оправдаят всички очаквания. Компанията ЕТЕМ има две фабрики. Едната от тях се намира в столицата на страната София, докато другата е разположена в Атина, Гърция. Именно гръцката фабрика и естествено, българската, са спомогнали много за това фирмата да бъде водещ фактор в производството на архитектурни системи в Югоизточна Европа.

Фирмите за парапети, които са партньори на ЕТЕМ, произвеждат по-качествени и надеждни продукти. Алуминиевите профили, с които е прочута компанията, вече отдавна се предлагат и на българския пазар. Поради тази причина те са достъпни за всички, които искат качествено освежаване на дома или друго помещение, в което винаги да цари дълготраен комфорт и уют. Разнообразието от стоки и услуги, достъпни за клиентите, както и изключително добре обученият и високо квалифициран персонал правят компанията желан партньор за много фирми за щори. Нейният дългогодишен опит помага и на много български компании да се развиват успешно и по този начин да добиват широка известност на пазара. В наши дни, когато архитектурните системи трябва да са на ниво и да покриват различни критерии и изисквания, партньорството с ЕТЕМ на фирмите за парапети може да бъде единствено от полза.


Най-четено
  • Парапети за тераса

    Изработката на парапети за тераса е свързана в еднаква степен с осигуряването на безопасност и деко...

  • Стълбищни парапети

    Монтирането на стълбищни парапети се прави преди всичко с една основна цел – осигуряването на повеч...

  • Ковано желязо парапети

    Ковано желязо парапети са изключително подходящи за всеки дом. Те могат да бъдат монтирани на разли...

Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!