WEISS PROFIL


Продуктите на ВАЙС ПРОФИЛ са символ не само на високо качество, но и на екосъобразност. Производството отговаря на високи стандарти както по отношение на характеристиките на крайния продукт, така също и на екологичната безопасност  по време на производствения процес. Поръчай онлайн сега!

WEISS PROFIL е българска фирма, лидер в производството на алуминиеви и пвц профилни системи за врати и прозорци. Основана през 2003 г. и излязла на пазара година по-късно, днес тази фирма е една от най-бързо развиващите се в своята област и едновременно с това партньор на много други компании. Заводът на фирмата се намира в индустриалната част на столицата. Близо 65 % от произвежданата продукция се изнася в над 25 държави в чужбина. Над 500 души пък наброява работният персонал на фирмата, като всеки един негов член притежава необходимите опит и квалификация, за да бъде част от компанията. Всички членове на екипа, който включва икономисти, инженери и дизайнери създава качествени нови продукти, като междувременно търси и нови атрактивни решения, с които да се подобрят интериора или пък екстериора на сградите. Продуктите на ВАЙС ПРОФИЛ намират широко приложение и в сферата на производство и монтаж на парапети. Като водеща тенденция в работата на фирмата се очертава връзката с най-новите научни постижения.

Благодарение на съвместните разработки WEISS PROFIL са безспорен новатор в разнообразни производствени области. По този начин те отговарят на всички изисквания и критерии, независимо от това колко са високи. Именно тази фирма за пръв път въвежда в страната изработването на профили от пвц, които са с безоловни стабилизатори. Това недвусмислено говори не само за атрактивно иновативно решение, но така също е намек за отговорностите, които фирмата поема за здравето на своите клиенти и за опазването на околната среда като цяло. Продуктите на ВАЙС ПРОФИЛ са символ не само на високо качество, но и на екосъобразност. Производството отговаря на високи стандарти както по отношение на характеристиките на крайния продукт, така също и на екологичната безопасност по време на производствения процес. Тъй като при производството на парапети също е възможно да се замърси околната среда, партньорството с ВАЙС ПРОФИЛ на фирмите за този продукт има решаващо значение. ВАЙС ПРОФИЛ наред с много други фирми отдавна има доказано име и авторитет на пазара. Те са популярни не само у нас, но и в много други държави в чужбина. Това помага за разширяването на контактите и за популяризиране на производството.

Качествените парапети за стълбището в дома или която и да е административна сграда имат съществено значение. От тяхната сигурна и надеждна опора имат нужда голям брой възрастни и трудно подвижни хора. Българските фирми се стремят да правят само най-добрите и качествени продукти, които освен всичко останало да допринасят за освежаването на интериора и екстериора и за създаването на дълготраен комфорт и уют. За да постигнат в това, те търсят партньорски отношения с доказали се в световен мащаб компании. Една от тях e WEISS PROFIL, която макар и българска, вече е световен лидер на пазара и по нищо не отстъпва на останалите си конкуренти. Съвместните разработки с фирмите – партньори помагат за развитието в еднаква степен и на двете страни. Ето защо парапетите, които са направени в партньорство с тази компания, несъмнено са качествени и осигуряват обезопасяването на стълбите в най-пълна степен.


Най-четено
  • Парапети за тераса

    Изработката на парапети за тераса е свързана в еднаква степен с осигуряването на безопасност и деко...

  • Стълбищни парапети

    Монтирането на стълбищни парапети се прави преди всичко с една основна цел – осигуряването на повеч...

  • Ковано желязо парапети

    Ковано желязо парапети са изключително подходящи за всеки дом. Те могат да бъдат монтирани на разли...

Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!